Új kollekció 2016-2017

Ma egy kedves ügyfelem arra hívta fel a figyelmem, hogy nagyon régen nem tettem közzé új bejegyzést.

Mikor a fotókat látta, nagyon tetszettek neki, de bizonytalan volt, hogy egyáltalán dolgozom e még, mert régen nem frissítettem. Jelentem dolgozom, a nyáron gőzerővel folyt a munka, nagyrészt a megrendeléseken, és kisebb részt az új kollekción. Így ősszel a nyári esküvők lecsengésével szerencsére ez megfordult.

A tavaszi esküvő kiállítás messze felülmúlta a várakozásomat, és nektek hála sok nagyon érdekes gyűrűt készíthettem. Ebből idővel több is felkerül majd az oldalra, most csak ízelítőként teszek ide néhányat.

  fek-feh-stumpf-8ko               fek-feh-stumpf-14ko                dam

Az első kép, egy régi adósságom. A facebookon közzétettem korábban egy renderelt képet, akkor ez a gyűrű még csak terven létezett. A tervet sokan megdicsértétek és több változat is készült belőle.

A második egy damaszkolt acél gyűrű, orvosi acél belsővel. A mélyen fekvő részek feketítve lettek. A damaszkolt acél mintáját csak részben tudom befolyásolni. Ennek a gyűrűnek kifejezetten izgalmas mintája lett.

A harmadik képen lévő gyűrűpárt egy korábbi munkám ihlette. A fekete rész anyaga orvosi acél, a fehér rész fehér arany. A nőiben pici gyémántok, a férfi gyűrűben fekete colorit berakás. A gyűrű érdekessége, hogy szét lehet szedni. A női gyűrű egyben eljegyzési gyűrű is. a férfi gyűrű meg csak azért szétszedhető, mert a női is az.

Az új kollekció

Jelenleg is gőz erővel folyik a munka, készülnek a minta darabok. egyelőre csak egy tervet teszek közzé.

untitled-193                                untitled-194

A korábban készült fekete sárga és fekete fehér gyűrűk mellett hét új karikagyűrű párral készülök a novemberi esküvő kiállításra. A közös bennük a növényi minta és a fekete külső. A belső rész első körben sárga aranyból készül, de rendelhető lesz fehér arany, rozé arany, titán és nemes acél belsővel is. A szélesség 7 – 8.5mm között lesz. de egyedi mintával ehhez sem kell ragaszkodni. Továbbra is egyedi karikagyűrűket szeretnék készíteni ezért nyitott vagyok az egyéni elképzelésekre. Kíváncsi vagyok sikerül e gondolatot ébresztenem ezzel az irányvonallal, és milyen izgalmas kihívások elé fogtok állítani.