Szögletes összerakható karikagyűrű. 14k  fehér aranyból és acélból készült.   Az arany  lehet 14k vagy 18k fehér sárga rose vagy pezsgő színű. A szögletes karikagyűrű kényelmesebb mint egy azonos szélességű kerek karikagyűrű. Ennek oka az, hogy az ujjak közötti rész anyagvastagsága kb 20%-kal kevesebb mint a kerek karikagyrű(im)nek. A fekete rész anyaga acél. A fekete színt az acélnak egy rendkívül kemény és kopásálló bevonat a pvd vagy dlc bevonat adja. Sokat bír, de nem lehetetlen megkarcolni! Fizikai munkához nem javaslom. Ahogy más ékszert sem! A női gyűrű készülhet kövekkel vagy kövek nélkül.   A fekete vagy fehér kövek lehetnek gyémántok cirkóniák vagy moissanite-ok. Persze lehetnek egyéb színes kövek is, ez mind csak egyeztetés kérdése. A gyűrűk fehér része lehet acél titán vagy arany.   A titánt akkor szoktam mindenképp javasolni, ha valamelyikőtöknek fémérzékenysége allergiája van. A titán antiallergén ettől nek fogtok kiütést kapni! A titánból vagy acélból készülő fehér rész jóval kevesebb költséggel jár mint az arany változat.

A gyűrűkön szabadon lehet változtatni! Semmi nincs kőbe vésve! lehetnek más színek más szélességek más formák. Amit a képeken látsz tekintsd inkább ötlet adónak és ezek alapján találjuk ki együtt milyen legyen a Ti egyedi karikagyűrűtök! Fogalmazd meg mi az amit változtatnál, mi az amit másképp képzeltél. Persze, ha úgy tetszik ahogy van az sem gond. Mond el illetve írd le egy emailben mit szeretnétek, adok rá egy árajánlatot és ha az szimpatikus és szeretnétek megrendelni egyeztessünk egy találkozót! Annak alkalmával leveszem az ujjméreteiteket még egyszer átbeszéljük a kérdéseket, lejegyzem a megrendelést, és mehet a munka!

A gyűrűk készítésére kb 4-6 hetet szoktam kérni (Ezt ne vedd készpénznek, inkább kérdezz! volt már ennél sokkal rövidebb határidőm is. De pl. ha szeptember 1-re szeretnél karikagyűrűt azt érdemes már május elején elindítani! Nyáron én is, és az engem kiszolgáló cégek is szabadsára mennek! Ha május elején elidítjátok, akkor jó eséllyel már nyár előtt át fogom tudni adni a kész gyűrűket. Ha csak 4-5 héttel a példában vett szeptember 1 előtt kerestek akkor nem biztos hogy elérhető leszek. Inkább írj most egy emailt! és ne felejtsd el csatolni a kiszemelt gyűrűről a képet vagy a linket!