Balaton karikagyűrű

A hegyek karikagyűrű után egy közelebbi tájegység is megjelent karikagyűrűn. Volt már korábban gyűrű motívum a Tátra, Afrika, Kilimandzsáró, teljes Föld térkép, de még a Szentendrei-sziget is.

A férfi gyűrű anyaga 14k rose arany és fekete bevonatolt acél. A balatont az acélból nem tudtam volna kézzel kifűrészelni, a vágás lézerrel készült.

A női gyűrű egy meglévő eljegyzési gyűrű beépítésével készült. Ez volt a fehér rész. Ehez kellett hozzá tervezni és készíteni a fekete acél sávot és a sokköves vörös arany részt. Kifjezetten nehéz munka volt, de nagyon élveztem és a végeredmény is látványos lett.

Persze  tudom sokan ferdén néznek ha a karikagyűrűk nem egyformák. (Másokat meg ez pont nem érdekel) Nekem annyi a célom, hogy mindkettőtöknek olyan gyűrű készüljön amit szívesen viseltek. Igyekszem valami közöset belecsempészni a gyűrűkbe akkor is ha nagyon különböznek. Van, hogy ez csak egy szín van, hogy a felhasznált anyagok és van olyan is amikor csak a belső dátum a közös a karikagyűrűkben.