A valódi egyéniség valódi egyediséget követel

A karikagyűrű a szerelem és az összetartozás jelképe, ezért mindannyian szeretnénk olyan gyűrűt a magunkénak tudni, ami kifejezi kapcsolatunk egyediségét és különlegességét. Legyen szó kivételes anyaghasználatról, faragásról vagy formáról, csak a képzelet szabhat határt!

Egyes párok unalmasnak vélik az egyszerű karikagyűrűt. Ilyenkor születnek meg olyan különlegességek, amiknek mindenki a csodájukra jár.

Ezeknek a gyűrűknek több különlegességük is van. Amellett, hogy a megszokott kör forma helyett szögletesek, titánból készültek, ami nem egy túl elterjedt anyaghasználat karikagyűrű készítése esetében. Emellett a felső részén repedezett minta található, a női párban kék akvamarinnal kiegészítve.

rep1

A titán damaszkolása során keletkezett minta sokakat ujjlenyomatra emlékeztethet, azonban nem az! A belső, színes réteg 14k rozé aranyból készült.

damaszkolt vor belso

Egy régi japán technika alkalmazása során született meg ez a pár karikagyűrű. Ezüst és vörösréz összekovácsolásával jön létre a különleges minta, amit csak részben lehet befolyásolni, de javarészt a véletlen alakítja. Így biztosan nem születik két egyforma gyűrű.

A fa és a fém mindig különleges harmóniát alkotnak. Rózsafa és ezüst adják az alapját ezeknek a gyűrűknek, amire finom borostyán díszítés került.

Egy kapcsolat mindig azon áll vagy bukik, hogy a felek mennyire illenek össze, mennyire tudnak illeszkedni egymáshoz. Ez a puzzle gyűrűk is pont ezt szimbolizálják. Úgy tűnik, nekik sikerült.

Ennek a gyűrűpárnak a jelentését valószínűleg csak maguk a tulajdonosok ismerik. De találgatni azért még szabad.

tit vor cipzaros